Ден след сватбата, младоженец в Индия избяга от младата си съпруга благодарение

...
Ден след сватбата, младоженец в Индия избяга от младата си съпруга благодарение
Коментари Харесай

Младоженец избяга от жена си в деня след сватбата. Помогна му задръстване

Ден след сватбата, жених в Индия избяга от младата си съпруга благодарение на запушване. 

На 16 февруари 2023 година в Бенгалуру младата двойка се прибирала с кола от черква, попадайки в запушване. След 10 минути, прекарани в механически тунел в региона на Махадевапур, новоизлюпеният брачен партньор отворил вратите на колата и избягал. Жена му се пробвала да го настигне, само че безрезултатно. Семейството и родителите на булката търсили мъжа повече от две седмици, само че не постигнали резултат. На 5 март сезирали полицията и го оповестили за търсене.

Според информация, получена от близки, младият брачен партньор бил доста изплашен от заканите на някогашната му държанка да разгласява видеоклипове и фотоси от съкровен темперамент онлайн.

В деня на сватбата си, 15 февруари, той разказал на жена си за изнудването, съобщава The Times of India. Момичето го уверило, че тя и родителите й ще бъдат до него, без значение от изхода и че той няма потребност да се тормози. Но макар уверенията на брачната половинка си, мъжът се паникьосал и избягал.
 женитба, индия, брак, сватбена гала, букет Семейството и родителите на булката търсиха мъжа повече от две седмици, само че не реализираха резултат Снимка: Shutterstock
Изоставената съпруга сподели, че възлюбеният й е оказал помощ на татко й да ръководи мрежа от организации за набиране на личен състав в Карнатака и Гоа. Именно там той стартира спекулация със брачната половинка на един от водачите на компанията. Тази омъжена жена с две деца също е работила в офиса на организацията.

" Разказаха ми за аферата им още преди сватбата. Съгласих се да се омъжа за него, тъй като той даде обещание да я напусне. Уплашен от заканите й, Джордж избяга. Освен това имаше податливост към самоубийство. Надявам се, че всичко е наред с него и той ще се върне скоро “, сподели брачната половинка.

Когато майката на мъжа схванала за аферата му, той й заречен, че ще скъса връзките с любовницата си, само че траял да се среща скрито с нея. Семейството му решило да провежда женитба надалеч от Гоа, надявайки се, че това ще помогне да се постави завършек на рисковата връзка. Въпреки това даже дистанцията не помогнало да се поправи обстановката.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР